Site Overlay

Szolgáltatások

Zarándokházunk 2 szinten, 11 szobával, két konyhával várja vendégeit.

A szálló emeleti részén 5 darab 5 fős szoba, 1 darab 11 fős szoba, 1 darab 8 fős szoba található, amelyekhez közös használatú női, illetve férfi mosdók tartoznak.

A földszinten 2 darab 1 fős, mozgáskorlátozottaknak megfelelő szoba található, melyekhez külön mozgáskorlátozottaknak kialakított mosdó is tartozik. A földszinten található ebédlő, fogadó tér alkalmas a ház vendégei étkeztetésének kiszolgálására. Az étkező mellett mini könyvtárral kívánjuk vendégeink szellemi épülését elősegíteni. A szállóhoz tartozó apartmanban 1 darab 2 fős szoba, illetve 1 darab 8 fős szoba, teakonyha, illetve saját, az apartman vendégeinek fenntartott mosdórész található 2 toalettel és 2 zuhanyzóval. Emellett 4 pótágy áll még rendelkezésre.

A zarándokház udvarán 15 autó befogadására alkalmas parkoló található, amelyekből egy férőhely mozgáskorlátozottaknak van fenntartva. Lehetőség van a zarándokház pincéjében található sörpad készleteink használatára is előzetes egyeztetés után.

A szállóban wifi, 2 nagyképernyős televízió szolgálja vendégeink pihenését. Emellett előzetes jelzéssel lehetőség van mosópép használatára.

A teakonyhában hideg reggeli, vacsora készíthető, a melegítőkonyhát a bodajki BAK Kft. üzemelteti, tőlük van lehetőség ételt rendelni. Elérhetőségük: 06-22-410-954, 06-30-440-7280.

A zarándokházban való tartózkodás remek alkalmat teremt a kegyhely meglátogatására, szentmise imádkozására, illetve a kegyhely zarándokudvarán programok lebonyolítására.

Zarándokszállás árai:

Zarándokházunkban a szállás ingyenes, felmerülő takarítási költségeink finanszírozására takarítási díjat számítunk fel az alábbiak szerint /szobákat tudunk kiadni, a szoba férőhelyének megfelelő takarítási díjat kell minden esetben megfizetni/:

ÖRÖMMEL JELEZZÜK, HOGY ZARÁNDOKSZÁLLÁSUNK SZOLGÁLTATÁS-DÍJAI JELENTŐSEN CSÖKKENNEK 2024. JANUÁRJÁTÓL. Emellett további kedvezmények is igénybe vehetők: 18 év alattiaknak minimum 2 éjszakás foglalás esetén a teljes foglalás árából 10% kedvezményt biztosítunk, 10 gyermekenként egy pedagógusnak a szállás díjtalan.

– emeleti szobák: 3500 Ft/fő/éj.

– apartman 8 fős szoba 3500 Ft/fő/éj, 2 fős szoba 7000 Ft/fő/éj.

Ágyneműhasználat, ha tőlünk kérik (nem kötelező, lehet sajátot is hozni): 2000 Ft/ágynemű csomag – függetlenül az itt töltött időtől – egyszeri díj

18 év alattiaknak minimum 2 éjszakás foglalás esetén a teljes foglalás árából 10% kedvezményt biztosítunk, 10 gyermekenként egy pedagógusnak a szállás díjtalan.

18 év felettieknek az IFA: 300 Ft/fő/éj