Site Overlay

Bemutatás

Nagy szeretettel ajánljuk figyelmükbe teljesen megújult kegyhelyünkhöz tartozó Szent Imre Zarándokházunkat, mely a kegyhely régi kegyudvarán található, mintegy 50 méterre a kegyhely mai déli bejáratától.

Zarándokházunk, mint hivatalos szálláshely 11 szobával 56 (+4) fő elszállásolására alkalmas, melyből kettő mozgáskorlátozottaknak kialakított szoba. Közösségi tér és apartman is van a szálláshelyen, tea konyhával és melegítőkonyhával is az étkezési igények teljesítésére. A zarándokházhoz nagy udvar is tartozik, hol gépjárművekkel is parkolhatnak a hozzánk érkezők és az udvaron lehet közösségi programokat is lebonyolítani a házhoz tartozó sörpad készletek segítségével. A zarándokház fenti szálló részén közös fürdőszobák állnak a vendégek rendelkezésére

Zarándokházunkban a szállást a foglalási nap délutánján 2 órától lehet elfoglalni, legkésőbb este fél 7-ig megérkezve. A szállást a foglalási nap végén legkésőbb 10 óráig el kell hagyni. Ha aznapra további tartózkodási kérés van, azt előzetes egyeztetés után felár ellenében tudjuk biztosítani.

Szállás foglalás: https://bodajk.plebania-ablak.hu/index/zarandokhaz

A zarándokházban nincs szállásdíj, napi takarítási díj és az IFA megfizetését kérjük a nálunk vendégeskedőktől, melyhez ágyneműt is biztosítunk. Szobákat lehet foglalni, illetve családi és egyéb rendezvényekhez a közösségi terek is bérelhetőek.

Nagy szeretettel várunk Mindenkit zarándokházunkba, mely a hozzánk érkező zarándokok, családok mellett, lelkigyakorlatos házként és ifjúsági tábor helyszíneként is kiváló lehet.

Az egykori katolikus iskola épületének teljes átalakításával kialakított új szállás létesítmény Egyházmegyénk és az Európai Unió finanszírozásából jöhetett létre.

Egyéb információ kérhető hivatali időben (munkanapokon 8.30-16.30):
06/22 410-039, 06/30-102-97-04

E-mail cím: bodajkikegyhely@gmail.com