Site Overlay

Bemutatás

Nagy szeretettel ajánljuk figyelmükbe teljesen megújult kegyhelyünkhöz tartozó Szent Imre Zarándokházunkat, mely a kegyhely régi kegyudvarán található, mintegy 50 méterre a kegyhely mai déli bejáratától.

Zarándokházunk mint hivatalos szálláshely 11 szobával 56 (+4) fő elszállásolására alkalmas, melyből kettő mozgáskorlátozottaknak kialakított szoba. Közösségi tér és apartman is van a szálláshelyen, tea konyhával és melegítőkonyhával is az étkezési igények teljesítésére. A zarándokházhoz nagy udvar is tartozik, hol gépjárművekkel is parkolhatnak a hozzánk érkezők és az udvaron lehet közösségi programokat is lebonyolítani a házhoz tartozó sörpad készletek segítségével. A zarándokház fenti szálló részen közös koedukált mosdó lehetőség van, a lenti apartman saját fürdővel felszerelt.

Szállás foglalás: https://bodajk.plebania-ablak.hu/index/zarandokhaz

A zarándokházban nincs szállásdíj, napi takarítási díj és az IFA megfizetését kérjük a nálunk vendégeskedőktől, melyhez ágyneműt is biztosítunk. Szobákat lehet foglalni, illetve családi és egyéb rendezvényekhez a közösségi terek is bérelhetőek.

Nagy szeretettel várunk Mindenkit zarándokházunkba, mely a hozzánk érkező zarándokok, családok mellett, lelkigyakorlatos házként és ifjúsági tábor helyszíneként is kiváló lehet.

A volt egykori katolikus iskola épületének teljes átalakításával kialakított új szállás létesítmény Egyházmegyénk és az Európai Unió finanszírozásából jöhetett létre.

Egyéb információ kérhető hivatali időben (munkanapokon 8.30-16.30):
06/22 410-039, 06/30-102-97-04

E-mail cím: bodajkikegyhely@gmail.com

Scroll Up